Samenwerken tijdens corona

Het Nationaal Theoriecentrum is opgericht tijdens corona, eind 2020. Met de opkomst van Zoom, in combinatie met ervaring met theoriecursussen was het eigenlijk een logische stap.
Het team kent elkaar al jaren.

De gezamenlijke drive om tot iets moois te komen, resulteerde al snel in een professionele cursus. Met het beste lesmateriaal, ervaren docenten en een vriendelijke klantenservice. 

 

Docent Jeroen

Ik ben Jeroen, 49 jaar en woon in Houten. Ik ben al een aantal jaar theorie-docent en doe dit met veel plezier. Ik krijg veel energie van het samenwerken met leerlingen om de cursus zo leerzaam maar ook leuk mogelijk te maken. Het lesgeven geeft mij zo veel plezier dat ik mij soms met verbazing realiseer….ik krijg hier gewoon voor betaald!

Mijn doel is om jou, als cursist, optimaal voor te bereiden op het CBR Theorie-examen. Het is veel en vaak droge materie en voor mij is het een uitdaging om jou te motiveren en de stof duidelijk te maken. Ik vind het fantastisch om te zien als je het zogenaamde “Aha-moment” hebt en te horen dat je het gevoel hebt veel aan de cursus te hebben gehad. Ik wil graag dat je het komende theorie-examen met meer vertrouwen tegemoet ziet, het theorie-examen is echt de eerste belangrijke stap richting het praktijkexamen. 

Eenvoudig je theorie halen?